0186 605 888 info@ddc-heinenoord.nl

Lijngoten

Afvoergoot, Lijngoot, Sleufgoot, Verzonken goot buiten.

  Stel uw vraag

  Lijngoten van DDC Heinenoord, een esthetische keuze

  Lijngoten worden om esthetische redenen toegepast. De strakke en slanke afwateringssleuf snijdt als het ware door de verharding heen of is juist niet zo opvallend. RVS, verzinkt staal en corten staal zijn materiaalsoorten waar uit gekozen kan worden. De ontwerper/ontwerpster stemt zijn/haar keuze vaak af op het gekozen materiaal van de verharding.

  Verkeersbelasting en constructie van lijngoten

  Er dient grote aandacht te zijn voor de sterkte van de metaalconstructie, of tewel , het sleufopzetstuk, welke afgestemd dient te zijn op de te verwachten verkeersbelasting. Maar niet alleen het sleufopzetstuk, ook de ondergoot moet de krachten van het verkeer kunnen weerstaan. Zo zijn er instortgoten en zelfdragende ondergoten leverbaar.

  De juiste lijngoot bestellen

  Vaak wordt er eerst een offerte opgesteld. Op basis van uw wensen en eisen stellen we een complete specificatie op. De experts van DDC Heinenoord adviseren u graag over de meest geschikte lijngoot voor uw toepassing. De basis van de offerte is uw aanvraag. De aanvraag kan per email of telefonisch worden ingediend. Omdat DDC Heinenoord de sleufopzetstukken zelf vervaardigd, zijn onze prijzen scherp en condities praktisch.

  Lijngoten in bocht, Metal-Silverline

  Plaatsing Lijngoten in Den Bosch

  Silverline Lijngoot i.c.m. donkere bestrating

  Lijngoot Silverline met bestrating

  Toepassingen

  Sleufgoten worden zowel buiten als binnen toegepast. Buiten voor het opvangen, transporteren en afvoeren van regenwater. Binnen, bijna uitsluitend in RVS, voor het opvangen van proceswater. Denk daarbij aan de voedingsmiddelen industrie en de vleesverwerkende industrie.

  Uitvoeringen

  Afhankelijk van wat de voorkeur is, kan het aanzicht van de sleufgoot meer of minder opvallend zijn. Wij bieden een breed programma waar ook ruimte is voor maatwerk. De zogenaamde doorspuitpunten of onderhoudselementen die zowel boven zandvangers als boven een gootelement gepositioneerd kunnen zijn, worden qua afmetingen afgestemd op de maatvoering en het aanlegpatroon van de verharding. Gek genoeg gaat het dan vaak om millimeterwerk. Dit geldt ook bij bochtstralen in allerlei radiussen. De jarenlange ervaring en grote mate van deskundigheid van de mensen van DDC Heinenoord zorgen voor een hoge kwaliteit van de sleufgoten.