0186 605 888 info@ddc-heinenoord.nl

Drainagegoten

Afvoergoot, Draingoot, Roostergoot, drainagegoot

  Stel uw vraag

  Draingegoten van verzinkt staal of RVS

  De drainagegoten worden ingezet op daken en langs gevels De BG-Flex-serie bestaat uit lichtgewicht afvoergoten waar het opgevangen water in principe via de zijwanden in de zogenaamde drainagelaag wordt afgevoerd. Er zijn vele roostermogelijkheden. De goten kunnen tevens worden geleverd in een dichte uitvoering.

  Europese norm NEN EN 1433 voor afvoergoten

  In deze norm wordt onderscheid gemaakt tussen zogenaamde type M en type I afvoergoten. Type M goten dienen altijd met een bepaalde hoeveelheid en kwaliteit beton geplaatst te worden om uiteindelijk te voldoen aan de gewenste verkeersklasse. Type I goten kunnen daarentegen zonder beton geplaatst worden. De norm kent een indeling van verkeersklassen van A15 t/m F900 waarbij A15 de lichtste verkeersklasse is. Er dient altijd rekening gehouden te worden dat de goot niet kan verzakken. Derhalve is een stabiele en draagkrachtige ondergrond vereist. Vaak worden de type I goten op een stellaag van beton geplaatst.

  Toepassing van BF-Flex drainagegoten

  De drainagegoten worden vaak toegepast op dakterassen en langs (glas)gevels. Het type Glas is toe te passen als de onderste glaslat demontabel dient te zijn. Het tupe BG Flex-TE is uitgevoerd met een smalle sleuf.

  De maatvoering van drainagegoten

  Aangezien de regenintensiteit van buien vanwege het veranderende klimaat de laatste jaren sterk toeneemt, moeten regenwaterafvoersystemen qua afvoercapaciteit daarop worden afgestemd. Het leveringsprogramma drainagegoten is zeer uitgebreid. Zo zijn er diverse breedten en diepten verkrijgbaar. De experts van DDC Heinenoord adviseren u graag over de meest geschikte drainagegoot voor uw toepassing.

  Toepassing Rijen Gewapend betonnen goot

  Toepassing Rijen Gewapend betonnen goot

  DELTA U400 Gewapend betonnen goot

  DELTA U400 Gewapend betonnen goot

  De juiste drainagegoot bestellen bij DDC Heinenoord

  Vaak wordt er eerst een offerte opgesteld. Op basis van uw wensen en eisen stellen we een complete specificatie op. De basis van de offerte is uw aanvraag. De aanvraag kan per email of telefonisch worden ingediend. Omdat DDC Heinenoord importeur is, zijn onze prijzen scherp en condities praktisch.